Prijava

E-mestniki na rdeči preprogi

1tan

1tan
Št. sporočil: 17172
Regija: Ljubljana z okolico
Datum objave: 22.12.2008 19:02:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

še dobro se spominjam tele teme iz starega portala…..zanjo je skrbela NiKa, ki pa je žal s prenovitvijo in združitvijo med vrsticami utihnila. Prepričana sem, da ne bo imela nič proti, če jo ponovno oživimo in ji damo zeleno luč…..in ker teče že od vsega začetka tema predstavitev »novincev«, je zagotovo prav, da kakšno o sebi povemo tudi »staroselci«…

skušala bom skrbeti za popestritev foruma tako, da bom mesečno predstavila dva do tri uporabnike, odvisno od sodelovanja in mojega časa;

*    Na vnaprej pripravljena vprašanja bomo odgovarjali vsi enotno nanje, da ne bo razlik

*     V končnem delu, pa boste povedali 3-5 stavkov, ki vas najbolje predstavljajo

(ko bom na vrsti jaz ali bom dalj časa odsotna bom to prepustila snejbi, ki jo bo z veseljem prevzela)

Ob prilepljeni predstavitvi so seveda dovoljeni komentarji, dodatna vprašanja in še kaj lepega, na katera predstavljeni lahko odgovori….vsekakor v mejah normalnega razuma in bontonskih norm….

Seveda pa za izpeljavo potrebujem vašo pomoč in sodelovanje. Vnapej pripravljenih 10 vprašanj bi vam pošiljala preko zasebnih sporočil in na enak način mi izpolnjene vrnite nazaj.Poskrbela bom za očesu prijetno korekcijo, vsekakor pa bo to vaš original…brez dodatkov in olepšav….da bo vidno kaj ste o sebi povedali, bom za »vaš citat« uporabila mastne črke.

in ker nekje moram začeti……bom morda izbrala prav tebe……

in kdaj začnemo……saj po novem, saj po novem letu boljše bo…..

\"\"

1tan

1tan
Datum objave: 05.01.2009 15:18:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

predno tole poženem v tek, bi dodala nekaj drobcev: 1.odločila sem se, da bom predstavljala istočasno dve osebi, da bomo lažje še kaj povprašali in poklepetali, in sicer 5., 15. in 25. v mesecu  2. začetno izbiranje je bilo naključno, predvsem tistih, ki so nas 22.09.2007 preselili iz starega na novi portal in sem nam dala prednost 3. od navdušenja ste "popokali" in tut jest sm se "vrgla po tleh"....namreč statistika: 300 poslanih ZS-jev in samo 14 odgovorjenih vprašalnikov me malce žalosti 4. zato tistim, ki ste odgovorili, vsem in vsakemu posebej - hvala! 5. morda bo s prvimi obelodanjenimi paletami predstavitve kaj bolje in se boste odzvali 6. drugače me skrbi dejstvo : moj zastavljen cilj in kako ga dokončati 7. ampak idej mi ne zmanjka, bom že nekaj natuhtala....... 

še trenutek,dva.... in razgrnila vam bom

.........rdečo preprogo...........

\"\"

1tan

1tan
Datum objave: 05.01.2009 19:22:03 Citiraj objavo Pošlji ZS

dobrodošli na 

rdeči preprogi…..

1tan

1tan
Datum objave: 05.01.2009 19:37:23 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….   Mladen

\"\"

1. moja najljubša barva……………………….…..bela
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………………poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………….…družina, prijatelji, Hajduk
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram………………sneg, zahrbtnost, Dinamo
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………………da podjetje ne propade že v prvem letu
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)..Otroci s postaje ZOO
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)………..…Beautiful mind
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……Kolegom/kolegi
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………čakanje v gužvi
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu………otroštvo nasploh

Osebni in življenjski moto se glasi: …………….…Bolje ispasti glup, nego iz aviona

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ……

Nor na šport. Zelo prizadeven pri stvareh, ki me zanimajo in obratno. Strinjam se z igranjem pikola.

po....... rdeči preprogi……..stopa…….     skala

\"\"   

1. moja najljubša barva……………………….…oranž
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je………….…poletje
  3. tri stvari, ki jih imam najraje……………..…sama sebe, družino,dobro družbo
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram……………samota, krvavice,pisarne z 20 ženskami
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……………….…obdržati pravkar zamenjano službo
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…Pismo v steklenici
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)…………istoimenski
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo…zdravemu humorju
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…….…«težak« na taroku
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu…Ajaccio, padec aviona, na katerem bi mogla biti

Osebni in življenjski moto se glasi: …………..…delaj,živi in uživaj na polno

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile …….….

mislim, da si zadela že s temi vprašanji.

1tan

1tan
Datum objave: 08.01.2009 13:37:43 Citiraj objavo Pošlji ZS

dobivam same pohvale od posameznikou....očitno se vm dopade.....bom še mal prpopala, čeprou še nismo datum, k sm si ga v štartu zamisllna....sam zarad vas\"Poljub\" da ns bo kmal veliko gor viselo....

1tan

1tan
Datum objave: 08.01.2009 13:48:53 Citiraj objavo Pošlji ZS

po....... rdeči preprogi……..stopa…….    angelcek

\"\"

1. moja najljubša barva…..… rada imam črno-belo kombinacijo,oblačim se tako vedno
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je….vsi letni časi so mi všeč
  3. tri stvari, ki jih imam najraje…zdravje v moji družini, sama sebe seveda, zadovoljstvo, da sem otroka spravila h kruhu
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…laž, cinizem, ljubosumje
  5. moj trenutni »veliki cilj« je……… posvetiti se sebi in uživati v življenju vsak dan
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)……Srhljivi pesek od Viktorije Holt
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………… Najini mostovi od Clint Eastwooda
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo… najraje vidim, ko sin pride na obisk, tokrat mi je polno srce
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………… zamujanje
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu…………rojstvo sina in njegova diploma  in da je živ in zdrav

Osebni in življenjski moto se glasi: …… vse kar delamo v življenju moramo predvsem vedeti, kaj želimo in hiteti k temu cilju,kajti pozitivno misliti,  je že polovica dela opravljenega

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile ………vidim se z dobrimi in slabimi lastnostmi kot vsak človek,predvsem mislim, da sem dobra mati, dobra žena…če maš srečo da »rufaš« pravega, če ne potem se znajdi kakor znaš in veš, zato pravim, da je tarok podoben življenju.

po....... rdeči preprogi……..stopa…….    Chief   

\"\"

1. moja najljubša barva……………….recimo zelena
  2. najbolj priljubljen letni čas mi je… .jesen
  3. tri stvari, ki jih imam najraje………muska, fešte, računalnik
  4. tri stvari, ki jih sploh ne maram…pospravljanje, slaba fešta, nestabilen operacijski sistem 
  5. moj trenutni »veliki cilj« je………mam dva: STATIČEN: diploma in to čim prej (čeprou bom neizmerno pogrešal študentarijo)….DINAMIČEN: biti na vsaki fešti in ga feštat na polno dokler še tazadn dol ne pade!
  6. knjiga, ki bi jo z lahkoto še enkrat prebral(a)…Gospodar prstanov
  7. film, ki ga ne bom nikoli pozabil(a)……………Apokalipsa zdaj
  8. čemu se najraje nasmejem in kaj me spravlja v dobro voljo……kolegi
  9. stvar-dejanje, ki me spravlja ob živce…………..pospravljanje
  10. dogodek, ki mi bo večno lep v spominu……….glede na mojo raztreseno bučo kej dost ne more not ostat\'

Osebni in življenjski moto se glasi: ……….Probleme imaš le, če si j\'h ustvariš

Zapiši še tri do pet stavkov, za katere misliš, da bi te najbolje predstavile … U jebenti .... kr stavke? Rečmo tkole ... Raztresen flegmatik, neustrašen žurer, nepoboljšljiv zajebant. Če pa vprašate mojo mat bo tkole rekla: Mulc vse dela po liniji najmanjšega napora, no hvala Bogu da je vsaj brihtn, čeprou včasih ne vem zakaj sploh ma bučo. xD

E-mestniki na rdeči preprogi